• Nowy

Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

17,24 zł
Brutto

AutorzyTomasz RokickiBogdan Klepacki

ISBN978-83-8237-145-1

Rok wydania2023

Strony144

Fragment

Języki

Nr produktu3B63D816EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 17 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 17 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,17 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.

TematykaEkonomia Biznes

AutorzyTomasz RokickiBogdan Klepacki

WydawnictwoSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie

Rok wydania2023

ISBN978-83-8237-145-1

3B63D816EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8237-145-1