• Nowy

Dieta w niewydolności serca

0,00 zł
Brutto

AutorzyAdrian KwaśnyMichał Czapla

ISBN978-83-01-23334-1

Rok wydania2023

Strony150

Fragment

Językipolski

Nr produktuF6FD26B7EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Kompendium wiedzy na temat diety w niewydolności serca, którego celem jest dostarczenie rzetelnych informacji i praktycznych porad dotyczących diety, która stanowi element leczenia tej choroby. Publikacja pozwoli zrozumieć, jakie zmiany w sposobie odżywienia są niezbędne oraz jakie korzyści zdrowotne może to przynieść. Znajdują się tutaj jasno sformułowane wytyczne dotyczące różnych aspektów odżywiania, takich jak ograniczenie sodu, kontrola płynów, odpowiedni poziom białka i wybór odpowiednich tłuszczów. Czytelnik znajdzie tu również listę produktów, które warto włączyć do codziennego jadłospisu, tak aby wspomóc funkcjonowanie serca oraz poprawić samopoczucie. Książka zawiera przepisy na pyszne i zdrowe potrawy, które pozwolą cieszyć się jedzeniem.

TematykaMedycyna

AutorzyAdrian KwaśnyMichał Czapla

WydawnictwoPZWL

Rok wydania2023

ISBN978-83-01-23334-1

F6FD26B7EB