• Nowy

Buła i przyjaciele

58,88 zł
Brutto

AutorzyIna-Janine Johnsen

ISBN978-83-8032-878-5

Rok wydania2023

Strony280

Fragment

Językipolski

Nr produktuDE5C71AEEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 58 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 58 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,58 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim! Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata – zapachem świeżo upieczonego chleba? Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze – ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną nadaje się do wszystkich rodzajów wypieków: od pulchnych bułeczek cynamonowych, po pizzę z chrupiącą skórką i wspaniały świeży chleb. Znajdziesz tu ponad 100 sprawdzonych przepisów, na widok których dosłownie cieknie ślinka. W tym patenty na drugie życie czerstwego pieczywa i kilka pomysłów na ulubione smarowidła do chleba. A wszystko przepełnione kwintesencją norweskości, czyli pomysłami, jak nie utrudniać sobie życia, aby było przyjemne i smaczne. Ina-Janine Johnsen jest najbardziej znana jako autorka bloga Mat pa Bordet (Podano do stołu). To tam profesjonalna szefowa kuchni od ponad 10 lat dzieli się przepisami, które są uwielbiane w całej Skandynawii. Opublikowała już kilka bestsellerowych książek kucharskich i codziennie inspiruje ponad 100 tysięcy obserwujących na Instagramie.

TematykaKuchnia

AutorzyIna-Janine Johnsen

WydawnictwoWielka Litera

Rok wydania2023

ISBN978-83-8032-878-5

DE5C71AEEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8032-878-5