• Nowy

Food nowadays – local or global? Traditional or innovative? Conference monograph

0,00 zł
Brutto

ISBN978-83-67112-31-4

Rok wydania2022

Strony66

Języki

Nr produktu870E88FEEB

ZabezpieczenieDL-nodrm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Both, traditional and innovative food are essential elements of nowadays consumers' menus. Regardless of the food processing techniques used, consumer preferences remain individual. The goal of food technology and food analysis is to monitor, on the one hand, the needs of the food market, and on the other hand – the possibilities of the food industry. This monograph is a compilation of scientific work showing how far the considerations of food can be, both – local vs. global, and traditional vs. innovative.

TematykaBiologia Przyroda

WydawnictwoWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Rok wydania2022

ISBN978-83-67112-31-4

870E88FEEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-67112-31-4