• Nowy

Wytyczne dotyczące zarządzania i komunikacji podczas incydentów związanych z bezpieczeństwem żywności

7,51 zł
Brutto

AutorzyPraca Zbiorowa

ISBN978-83-269-9647-4

Rok wydania2021

Strony48

Językipolski

Nr produktuF5CA666DEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,07 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Książka stanowi narzędzie do walki z kryzysem wizerunkowym w branży spożywczej. Dzięki tej pozycji będziesz mógł/mogła świadomie postępować w trudnych sytuacjach, dokonując racjonalnych wyborów. Poznasz akty prawne regulujące zagadnienia bezpieczeństwa żywności. Będziesz wiedział/wiedziała, jakie obowiązki ma przedsiębiorca w przypadku powstania incydentu lub sytuacji kryzysowej. Dowiesz się, w jaki sposób komunikować się z dziennikarzami. Poznasz prawne procedury postępowania, które dadzą Ci praktyczną wiedzę.

TematykaPoradniki

AutorzyPraca Zbiorowa

WydawnictwoWiedza i Praktyka

Rok wydania2021

ISBN978-83-269-9647-4

F5CA666DEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-269-9647-4