• Nowy

Jadalne rośliny dziko rosnące. Lecznicze właściwości i składniki odżywcze 200 gatunków polskich roślin

63,42 zł
Brutto
Dziko rosnące rośliny jadalne są bogate w życiodajne składniki i mają pełną gamę wyjątkowych aromatów. Ten przewodnik pozwoli na łatwe odnalezienie i prawidłowe rozpoznanie 200 roślin wraz z ich właśc

AutorzySteffen Guido FleischhauerJürgen GuthmannRoland Spiegelberger

ISBN978-83-8168-600-6

Rok wydania2014

Strony485

Fragment

Językipolski

Nr produktu99BB3FFDEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 63 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 63 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,63 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

W przyrodzie występuje szeroki wybór dziko rosnących roślin jadalnych. Mogą one wzbogacić nasz jadłospis i charakteryzują się wysoką zawartością cennych substancji odżywczych i leczniczych. Obecnie w zdecydowanej większości stanowią one pożywienie, którego nigdzie nie można kupić, które możesz sam nazbierać, przyrządzić i delektować się ich smakiem. Książka ta jest łatwym w zastosowaniu przewodnikiem. Znajdziesz w niej informacje o 200 najważniejszych i najbardziej u nas rozpowszechnionych dziko rosnących roślinach jadalnych wraz z ich ilustracjami. Uzyskasz szczegółowe dane dotyczące tego, jakie części roślin można zbierać o danej porze roku i w jaki sposób je wykorzystać. Nauczysz się także rozpoznawać trujące rośliny, które można pomylić z jadalnymi. Zdrowie i smak z natury.

TematykaZdrowie Uroda

AutorzySteffen Guido FleischhauerJürgen GuthmannRoland Spiegelberger

WydawnictwoVital

Rok wydania2014

ISBN978-83-8168-600-6

99BB3FFDEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8168-600-6