• Nowy

Żywność fermentowana i probiotyczna

18,57 zł
Brutto
Odkryj przepisy na fermentowane i probiotyczne potrawy z ogólnodostępnych składników. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi, aktywują pracę tr

AutorzyMichael Dietz

ISBN978-83-8168-203-9

Rok wydania2017

Strony128

Fragment

Językipolski

Nr produktu4B6F67D4EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 18 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 18 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,18 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki tej książce samodzielnie przygotujesz zdrowe pikle, kimchi, sunomono czy tofu. Poznasz tajniki kiszenia i marynowania popularnych warzyw takich jak kapusta, marchew czy buraki. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. W znaczący sposób pobudzają trawinie tłuszczów i białka. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi w jelitach, aktywują pracę trzustki i oczyszczają krew. Żywność fermentowana i probiotyczna poprawia pracę mózgu i uspokaja system nerwowy. Oczyszcza organizm ze środków konserwujących, wzmacniaczy smaku i złogów. Trwale, smacznie, zdrowo.

TematykaPoradniki

AutorzyMichael Dietz

TłumaczMałgorzata Rzepka

WydawnictwoVital

Rok wydania2017

ISBN978-83-8168-203-9

4B6F67D4EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8168-203-9