• Nowy

Salicylany nie dla każdego. Jak rozpoznać nietolerancję na salicylany i jak dobrać odpowiednią dietę

0,00 zł
Brutto
Dzięki tej książce dowiesz się czym jest nietolerancja salicylanów, jakie są jej objawy oraz jakie przewlekłe dolegliwości powoduje. Poznasz zalecenia dietetyczne oraz skuteczne metody eliminacji sali

AutorzyJohanna Kallert

ISBN978-83-8168-487-3

Rok wydania2020

Strony65

Fragment

Językipolski

Nr produktu3923A831EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Salicylany są jednym z najpopularniejszych alergenów znajdujących się w sporej części leków oraz w niektórych warzywach i owocach, a także innych produktach spożywczych. Jeśli masz wysypkę po soku malinowym, puchniesz po lampce wina i dusi Cię astma po aspirynie, może to świadczyć o nadwrażliwości na salicylany. Substancje te nie są tolerowane przez niektóre osoby i często są nieodkrytą przyczyną wielu przewlekłych dolegliwości. Autorka wyjaśnia, czym jest nietolerancja salicylanów i jakie są jej objawy. Podpowiada jak przeprowadzić diagnozę oraz podaje zalecenia dietetyczne, a także oferuje skuteczne terapie oraz rozluźniający tekst medytacyjny. Bez alergii - na zawsze!

TematykaPoradniki

AutorzyJohanna Kallert

TłumaczMałgorzata Rzepka

WydawnictwoVital

Rok wydania2020

ISBN978-83-8168-487-3

3923A831EB