• Nowy

Drób – sposoby przyrządzania

7,25 zł
Brutto

AutorzyElżbieta Kiewnarska

ISBN978-83-7950-493-0

Rok wydania2019

Strony118

Fragment

Językipolski

Nr produktu02ACDB66EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 7 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 7 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,07 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

TematykaKuchnia

AutorzyElżbieta Kiewnarska

WydawnictwoArmoryka

Rok wydania2019

ISBN978-83-7950-493-0

02ACDB66EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-7950-493-0