• Nowy

Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego

0,00 zł
Brutto

AutorzyInga Klimczak

ISBN978-83-66199-67-5

Rok wydania2019

Strony168

Fragment

Językipolski

Nr produktu9FCF2675EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Książka z zakresu współczesnej technologii przetwórstwa surowców na produkty akceptowalne przez konsumentów. Poświęcona zagadnieniu enzymatycznego brązowienia mętnego soku jabłkowego, prezentuje badania na temat możliwości wykorzystania na przykład ekstraktów z roślin czy innych soków do przedłużania trwałości mętnych soków jabłkowych w aspekcie ich barwy. Badania te wpisują się w nurt dotyczący roli naturalnych przeciwutleniaczy jako inhibitorów brązowienia enzymatycznego.

TematykaEkonomia Biznes

AutorzyInga Klimczak

WydawnictwoUniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

Rok wydania2019

ISBN978-83-66199-67-5

9FCF2675EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-66199-67-5