• Nowy

Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt

0,00 zł
Brutto

ISBN978-83-01-18252-6

Rok wydania2015

Strony604

Fragment

Językipolski

Nr produktu6A7B83E8EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Za ten produkt nie ma punktów lojalnościowych


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Druga część podręcznika akademickiego dotyczącego żywienia zwierząt i paszoznawstwa. W tomie tym autorzy omówili podstawy szczegółowego żywienia zwierząt - bydła, owiec, kóz, świń, koni, kur, indyków, gęsi, kaczek, strusi, bażantów, przepiórek, perlic, gołębi, królików, nutrii, ryb, psów, kotów, zwierząt amatorskich (np. ryb akwariowych, gadów, chomików), owadów użytkowych (pszczół i jedwabnika morwowego) oraz ślimaków. Obecne, drugie wydanie tomu 2 uwzględnia aktualny stan wiedzy.

TematykaBiologia Przyroda

WydawnictwoWydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania2015

ISBN978-83-01-18252-6

6A7B83E8EB