• Nowy

Jak zapobiegać marnowaniu żywności – prawne i praktyczne aspekty

33,24 zł
Brutto

AutorzyPatrycja Konarzewska

ISBN978-83-8344-514-4

Rok wydania2024

Strony20

Fragment

Językipolski

Nr produktu4A7670B8EB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 33 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 33 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,33 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Problem marnowania żywności dotyka w znacznym stopniu, poza innymi krajami europejskimi, także Polskę. Żywność trafiająca na śmietnik pochodzi zarówno od podmiotów handlujących artykułami spożywczymi, jak i z gospodarstw domowych. Działania związane z ograniczaniem ilości marnowanej żywności są realizowane na skalę globalną. Z ebooka dowiesz się o przepisach unijnych i polskich, obowiązkach sprzedawców, opłatach, karach, przekwalifikowaniu żywności na paszę oraz zasadach przekazywania żywności.

TematykaPrawo Książki dla praktyków

AutorzyPatrycja Konarzewska

WydawnictwoWiedza i Praktyka

Rok wydania2024

ISBN978-83-8344-514-4

4A7670B8EB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-8344-514-4