• Nowy

Emocje a jedzenie

66,56 zł
Brutto

AutorzyAgata Szulc

ISBN9788366892897

Rok wydania2022

Strony156

Językipolski

Nr produktu90750E5EEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 66 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 66 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,66 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Emocje a jedzenie to ważna i wypełniająca lukę na rynku wydawniczym książka pod redakcją prof. Agaty Szulc, prezes elekt Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego i kierownik Kliniki Psychiatrycznej Wydziału Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Monografia bardzo przystępnie omawia mechanizmy i struktury organizmu biorące udział w regulowaniu emocji i apetytu, a także zaburzenia odżywiania wraz z innymi trudnościami psychicznymi i ich skutkami dla organizmu. Ponadto szeroko przedstawia profesjonalne metody interwencji w kryzysie psychicznym mogące zapobiegać rozwojowi zaburzeń odżywiania, w tym otyłości. Odbiorcami książki mogą być nie tylko pracownicy służby zdrowia, ale także studenci kierunków medycznych i społecznych oraz osoby, które zawodowo lub osobiście stykają się z następstwami zaburzeń odżywiania. Opisana w monografii niezwykła interakcja między tym, co jemy, a tym, co czujemy, może być szczególnie interesująca w dzisiejszych trudnych, postpandemicznych czasach.

TematykaMedycyna

AutorzyAgata Szulc

WydawnictwoMedical Education

Rok wydania2022

ISBN9788366892897

Agata Szulc
90750E5EEB

Specyficzne kody

ISBN
9788366892897