• Nowy

Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

35,41 zł
Brutto

AutorzyAndrzej Kozioł

ISBN978-83-7720-764-2

Rok wydania2024

Strony250

Fragment

Językipolski

Nr produktu2998354CEB

ZabezpieczenieDL-ebwm

Format

redeem

Kupując ten produkt możesz zebrać 35 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 35 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,35 zł .


local_shippingOtrzymasz nawet w ciągu 15 sekund

Ilość

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.

TematykaHistoria Archeologia

AutorzyAndrzej Kozioł

WydawnictwoPetrus

Rok wydania2024

ISBN978-83-7720-764-2

2998354CEB

Specyficzne kody

ISBN
978-83-7720-764-2